علت بی اختیاری ادرار

علت بی اختیاری ادرار چیست ؟ آیا شما هم به دنبال علت بی اختیاری ادرار خود هستید؟ راه های مقابله با علت بی اختیاری ادرار چیست؟ برای مقابله با مشکل بی اختیاری ادرار قبل از تشدید آن، مهم است که یاد بگیرید چگونه با علائم بی اختیاری اداری، حتی در زمانی که شدید نیست، مقابله کنید.

اما برای اینکه مطمئن شوید با بی اختیاری ادرار مواجه نیستید، بهترین کاری که می توانید انجام دهید مراجعه به پزشک متخصص است. از طریق یک روش بسیار سریع و ساده متوجه خواهید شد که آیا یک موضوع پاتولوژیک وجود دارد و چه روش هایی برای معکوس کردن آن وجود دارد.

قبل از بررسی روش های درمان برای بی اختیاری ادراری لازم است تا ابتدا علت بی اختیاری ادرار مشخص شود. بهترین متخصص زنان بر مبنای علت بی اختیاری اداری بهترین روش درمان را برای فرد مشخص می کنند تا بهترین نتیجه حاصل شود.

تصویر-علت-بی-اختیاری-ادرار-9432

شما می توانید برای درمان انواع بی اختیاری ادراری با دکتر اکرم قرامحمدی، جراح و متخصص زنان و زایمان در شهریار تماس بگیرید.

پزشک چه سوالاتی را برای تشخیص بی اختیاری می پرسد؟

حوادث بی اختیاری در چه زمانی رخ داده است؟ فراوانی این حوادث کدام است؟چه نوع ناراحتی را مشاهده می کنید؟

تاریخچه پزشکی شما شامل اطلاعاتی مانند تعداد زایمان ها و نوع آنها (طبیعی یا سزارین)، سایر اقدامات پزشکی، بیماری های مزمن، وراثت خواهد بود. همه این جنبه ها نوع بی اختیاری را مشخص می کنند.

چند نوع بی اختیاری وجود دارد؟

حقیقت این است که بی اختیاری ادرار انواع مختلفی دارد و زنان باید از این تمایزات آگاه شوند. برخی از انواع علائم بسیار کمی دارند که یک زن می تواند نادیده گرفته یا دست کم بگیرد. برخی از انتخاب انواع بی اختیاری ادراری   به شرح زیر است:

بی اختیاری استرسی

اگر در حین پیاده روی، ورزش یا هنگام بلند کردن وزنه، هنگام عطسه یا سرفه، ادرار غیرارادی را مشاهده کردید، این نشانه بی اختیاری است. هنگامی که از حالت نشسته بایستید یا زمانی که نشسته اید، همین امر صادق است.

بی اختیاری فوری یا مثانه بیش فعال

در این حالت نیاز ناگهانی و شدید به ادرار است که باعث از دست دادن ادرار می شود. ممکن است اغلب شب ها برای دستشویی از خواب بیدار شوید یا ممکن است این احساس را داشته باشید.

بیشتر بخوانید:

جراحی تنگ کردن واژن در شهریار

جدیدترین روش های جوانسازی واژن

بی اختیاری مختلط

این ترکیبی از تلاش و بی اختیاری ضروری است و می تواند از طریق علائم هر دو نوع فوق ظاهر شود.

بی اختیاری سرریز

این در مواردی که مثانه به طور کامل تخلیه نمی شود توجه می شود. این می تواند ناشی از اختلال عملکرد کلیه یا انسداد مجرای ادرار باشد.

زمان را از دست ندهید

وقتی صحبت از بی اختیاری ادرار می شود، حتی زمانی که علائم شدید نیستند، هر چه زن زودتر با این مشکل برخورد کند، گزینه های درمانی بیشتری وجود دارد. به‌علاوه، بازگرداندن مشکل در آغاز آن آسان‌تر از زمانی است که تکامل یافته و تبدیل به یک شرمساری دائمی شود.

درمان بی اختیاری با لیزر در شهریار که توسط دکتر اکرم قرا محمدی اعمال می‌شود، می‌تواند مشکل بی‌اختیاری ادرار را بدون هیچ گونه ناراحتی حل کند. همچنین واژینوپلاستی یک عمل جراحی موثری است که پهنای واژن را اصلاح می کند و در نتیجه بی اختیاری و مشکلات جانبی ناشی از آن را برطرف می کند.

شما می توانید جهت اطلاع از اینکه پساری چیست و چه کاربردی دارد؟ به این صفحه بروید.

علت بی اختیاری ادرار در زنان جوان

بی اختیاری ادرار در زنان جوان می تواند به علت متعددی رخ دهد. در ادامه به برخی از این علت ها اشاره خواهم کرد:

  1. عفونت مجاری ادراری: عفونت در کیسه ادرار، ادرار را تحریک کرده و باعث بروز بی اختیاری ادرار می شود.
  2. ضعف عضلات لگنی: یک مجموعه عضلات در بخش پایین شکم، مسئول کنترل ادرار هستند. هرگونه ضعف یا بیماری در این منطقه می‌تواند منجر به بی اختیاری ادرار شود.
  3. عوامل تحریک کننده: برخی عوامل مانند شرب الکل و قهوه، مصرف داروها یا مواد مخدر، و استرس می‌تواند به موقتاً بی اختیاری ادرار منجر شود.
  4. اختلالات عصبی: بی اختیاری ادرار ممکن است به علت اختلالات عصبی مرکزی یا عصب پیرامونی رخ دهد. مثال اینگونه اختلالات شامل اسکلروز چندگانه، پارکینسون، سکته مغزی، و صدمات به نخاعی می شود.
  5. تنگی کانال ادراری: هر نوع تنگی یا بستری شدن مجاری ادراری می‌تواند مانع از تخلیه کامل ادرار شده و به بی اختیاری ادرار منجر شود.

نکته مهمی که باید توجه داشته باشید این است که اگر با بی اختیاری ادرار مواجه هستید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق آن تشخیص داده شود و درمان مناسب ارائه شود.

شما می توانید جهت اطلاع از مراقبت های بعد از عمل پرینورافی به این لینک بروید.

درمان بی اختیاری ادراری چیست؟

اختلال بی‌اختیاری ادراری، مشکلی است که موجب می‌شود فرد بتواند مدت زمانی مشخصی ادرار را نگه ندارد و به طور ناگهانی و بی‌کنترل از خودش ادرار کند. این مشکل می‌تواند در هر سنی رخ دهد، اما اغلب در کودکی و پیری شایع‌تر است.

بی‌اختیاری ادراری می‌تواند به عوامل فیزیولوژیک مانند ضعیف شدن عضلات دستگاه ادراری، آسیب یا اورتریت، مصرف داروهای خاص یا عوامل عصبی مربوط باشد. این مشکل می‌تواند تأثیرات ناخواسته‌ای بر روی کیفیت زندگی فرد داشته باشد.

برای درمان بی‌اختیاری ادراری، اولین قدم مراجعه به پزشک خواهد بود، زیرا این اختلال ممکن است نیازمند تشخیص و درمان دقیق توسط متخصصین داخلی، اورولوژی یا عصبی باشد. پس از تشخیص،  مصرف داروها یا در صورت لزوم درمان‌های جراحی را برای درمان این مشکل پیشنهاد کنند.

شما می توانید جهت اطلاع از جراحی های همزمان با لابیاپلاستی به این صفحه مراجعه کنید.

جنبه مثبت درمان بی اختیاری با لیزر

مهم ترین نکته ای که در مورد هر روش درمانی این روش  باید به آن اشاره کرد، استفاده از فناوری لیزر است. یعنی نیازی به بیهوشی کامل و بخیه ندارند. جراحی بدون خون نیاز به زمان بسیار کمی برای بهبودی دارد و مشکل و درد جراحی کلاسیک را به همراه ندارد و شما را از ادامه فعالیت های عادی روزمره خود باز نمی دارد.

بنابراین شما می توانید بعد از بررسی علت بی اختیاری ادرار، بهترین روش درمانی را انتخاب می کنید .  در صورتی که فکر می کنید بی اختیاری یک مشکل است، با پزشک خود مشورت کنید.​

Leave a Reply

5 + شش =

https://drgharamohamadi.ir/