درمان بی اختیاری با لیزر در شهریار

درمان بی اختیاری با لیزر در شهریار در کدام مرکز انجام می شود؟ آیا گاهی اوقات هنگام عطسه یا خنده، ادرار نشت می کند؟ آیا گاهی اوقات میل شدید به ادرار کردن را تجربه می کنید و برای رسیدن به دستشویی نمی توانید تحمل کنید؟ اگر چنین است، ممکن است بی اختیاری ادرار داشته باشید، وضعیتی که از هر 10 زن در مقطعی از زندگی، 4 نفر به آن مبتلا می شوند. بی اختیاری ادرار یک بیماری شایع است که می تواند تاثیرات چشمگیری بر زندگی شخصی فرد داشته باشد، پس بهتر است هر چه سریعتر اقدامات درمانی لازم برای رهایی از این مشکل انجام شود.
یکی از روش هایی که دکتر قرا محمدی متخصص زنان در شهریار برای درمان بی اختیاری ادرار به بیماران خود ارائه می دهد، درمان با لیزر است. لیزر درمانی، یک روش درمانی است که می تواند به تسکین چندین بیماری زنان کمک کند. ما در این مطلب به بررسی درمان بی اختیاری ادرار با لیزر می پردازیم.

تصویر-درمان-بی-اختیاری-با-لیزر-در-شهریار-7495

بی اختیاری ادراری در زنان

بی اختیاری ادرار زمانی رخ می دهد که ماهیچه ها یا اعصاب دستگاه ادراری شما آنطور که باید کار نمی کنند، و یا دیواره های واژن نازک یا دچار آتروفی می شوند. دو نوع اصلی بی اختیاری ادرار وجود دارد: بی اختیاری استرسی و بی اختیاری فوری.
بی اختیاری استرسی زمانی اتفاق می افتد که فشار روی مثانه باعث ترشح ادرار از آن شود. زمانی که مثانه خود را هنگام خنده، عطسه، سرفه یا ورزش فشار می دهید، ممکن است فشار وارد شود.
بی اختیاری فوری که به مثانه بیش فعال نیز معروف است، زمانی رخ می دهد که یک میل ناگهانی و غیرمنتظره برای ادرار کردن دارید یا زمانی که نیاز به ادرار مکرر دارید. اسپاسم در مثانه ممکن است قبل از خروج ادرار، رفتن به توالت را برای شما دشوار کند.

شما می توانید جهت اطلاع از  راههای جلوگیری از بارداری بعد از چهل سالگی به این لینک بروید.
در زنان، علل شایع بی اختیاری ادرار شامل تغییرات فیزیکی مربوط به بارداری و زایمان یا تغییرات هورمونی است که در دوران یائسگی رخ می دهد. این شرایط می تواند به نازک شدن بافت واژن کمک کند. این ها تنها دو مورد از بی اختیاری اداری بود که بیان کردیم، بنا بر نوع بی اختیاری ادرار در هر فرد روش درمان متفاوت است.

درمان بی اختیاری با لیزر در شهریار-دکتر قرامحمدی-0012

 

درمان بی اختیاری اداری با لیزر

بی اختیاری ادرار یک بیماری قابل درمان است. درمان شما بستگی به این دارد که چه چیزی باعث ترشح ادرار شما شده است. به عنوان مثال، اگر عضلات ضعیف در بی اختیاری شما نقش دارند، تقویت عضلات کف لگن با تمرینات کگل ممکن است کمک کند.
هنگامی که بی اختیاری مربوط به آتروفی واژن باشد، درمان با لیزر ممکن است تسکین دهنده باشد. لیزر درمانی، یک روش پزشکی است که بافت واژن را بازسازی می کند و کلاژن جدید و رگ های خونی جدید را در واژن تشکیل می دهد.
لیزر برای درمان بی اختیاری ادار، یک ابزار جوانسازی واژن یا یک عمل زیبایی نیست. این درمانی برای اهداف بالینی برای کمک به تسکین تعدادی از علائم پزشکی از جمله برخی از اشکال بی اختیاری ادرار، استفاده می شود.
لیزر در بین زنان بسیار پر طرفدار است، زیرا بدون دارو یا جراحی نتایجی را برای مشکلات پزشکی زنان ارائه می دهد. در بیشتر موارد، زنان از سه درمان با فاصله 40 تا 60 روز، همراه با درمان های نگهدارنده سالانه سود می برند.
اگر هر نوع بی اختیاری را تجربه می کنید، هر چه سریعتر به متخصص زنان مراجعه کنید. جراح زیبایی زنان یک ارزیابی کامل انجام می دهد و یک برنامه درمانی شخصی را متناسب برای شرایط شما تعیین می کند. دکتر اکرم قرا محمدی متخصص زنان در شهریار با استفاده از بهترین و به روز ترین تکنیک ها روش های درمانی شما را انتخاب می کند.

برای آشنایی با انواع بی اختیاری حتما مقاله «انواع بی اختیاری ادراری» را مطالعه کنید

Leave a Reply

4 × 4 =

https://drgharamohamadi.ir/